Grillhytte

 I Blogg

Ei grillhytte er en viktig ressurs på en besøksgård da den rommer mange, er praktisk i forhold til tilberedelse av mat, og ikke minst på grunn av den gode atmosfæren som den fører med seg. Vi har valgt å tegne denne selv for å få den slik som vi ønsker. Med sine 50-55 m2 vil det bli god plass til benker, bord og ildsted.

Grillhytta ligger i skogen noen hundre meter opp i åsen fra gården vår med kort avstand til Smia og dyra. Det er også i dette området vi planlegger å lage en naturlekeplass og en naturklatrejungel. Vi håper at denne grillhytta vil være til glede og nytte for mange både ved våre arrangementer og ved utleie til andre sosiale sammenkomster.

Byggingen er nå i gang, og målet vårt er at denne skal være klar våren 2018.

 

 

 

Start typing and press Enter to search