Kaninbaby-lykke

 I Blogg

Utbryterdronninga vår har greid å rømme igjen og det har resultert i fem søte små denne gangen. Vi har nemlig en hannkanin som pleier å gå løs på tunet. Mammaen heter Lilly og er en veldig fin og kosete kanin av rasen dvergvedder, og vi har hatt flere planlagte kull på henne tidligere. Denne gangen var det altså ikke planlagt, men de små er likevel velkomne selvfølgelig.

Vi håper på å finne nye eiere til dem etter hvert, ellers beholder vi dem selv. For oss er det veldig viktig at de kommer til gode hjem, og vi stiller alltid opp for dem dersom det skulle være behov for det etter at de flytter herfra. I sommer hadde vi besøk av Billy som flyttet til Oslo i fjor sommer siden familien hans var på ferie. Gjensynsgleden var stor, spesielt hos barna våre som bruker mye tid på disse små.

Fra nyeste kull

Mamma Lilly

Billy rett før han flyttet til sitt nye hjem

Start typing and press Enter to search