Fremgang i grillhytta

 I Blogg

Fladeby og Ingvaldsen gjør en fremragende jobb med grillhytta om dagen, og er nå i gang med å legge gulv. Det er også blitt satt inn en stålkonstruksjon som bærer taket. Taket er ferdig snekret, men det skal legges takpapp som ytterste lag. Veggene skal kles med villmarkspanel utvendig og det skal settes inn vinduer og ytterdør. Til slutt gjenstår å mure opp ildsted og beise gulv og vegger, utvendig og innvendig.

Vi gleder oss stort til å ta i bruk denne grillhytta. Dette vil bli et supert krypinn for store og små ved behov for litt hvile, varme eller en matbit. Det vil også være mulig å arrangere selskap i grillhytta. Vi antar at det vil bli plass til å dekke på til rundt 50 personer. Kjøkken og toaletter finnes i Smia, som ligger et par hundre meter unna.

 

 

Start typing and press Enter to search