Nettverkssamling i Bergen

 I Blogg

Fredag den 17. november deltok vi på en nettverkssamling i Bergen. Samlingen ble arrangert av prosjektgruppa «4H-gard i vekst» som har som mål å løfte arbeidet med besøksgårder på Vestlandet.

Vi ble kjent med mange nye fjes, både fra 4H og andre bønder med interesse for besøksvirksomhet. For vår del var dette nyttig da vi fikk mulighet til å utveksle idéer, tanker og erfaringer med andre i lignende situasjon som oss.

Samlingen fant sted på Bergen 4H-undervisningsgård på Garnes, rundt en halvtimes kjøring fra Bergen sentrum. Gården tilbyr en rekke forskjellige tilbud, blant annet undervisningsopplegg og terapeutiske tjenester.

I løpet av samlingen fikk vi en omvisning på gården, de enkelte gårdene hadde en presentasjon av seg selv og sine tilbud, vi fikk høre mer om status på 4H-prosjektet og Åge Bremer fra Innovasjon Norge holdt et foredrag om utforming av forretningsmodell.

Alt i alt mye hyggelige folk, og mange interessante diskusjoner. Aktivitetstilbud, prissetting og åpningstider er aktuelle temaer som engasjerer de fleste. Vi fikk noen gode tips som vi kommer til å ta med oss videre i dette arbeidet.

Neste nettverkssamling vi skal på er på Hauger 4H-gård i Heggedal i desember. Der har vi vært en gang tidligere blant annet for å få innblikk i hvordan de arrangerer en barnebursdag.

Vi gleder oss til å bli kjent med flere og lære enda mer!

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search