Høståpent ?

 I Blogg

Datoene for våre åpne arrangementer i høst er den 30/9 og den 4/11 fra kl. 10-15. Da er alle som ønsker hjertelig velkommen! Inngang kr. 50 per person. Gratis parkering. Det vil være salg av enkel mat, vafler, is, saft og kaffe. Dere kan lese mer om disse arrangementene på vår Facebook-side under «Høståpent i Hjorteparken».

Vi arrangerer aktivitetsdager for skoleelever i skolens høstferie (uke 40). Oppholdstiden er fra kl. 9-15.30, og aktivitetene vil bestå av dyrestell, ridning, snekring, forming, turer i skogen samt frilek på våre naturlekeplasser og i våre naturklatreløyper. Pris per dag er kr. 450.

Vi tar i mot gruppebesøk etter avtale daglig i Hjorteparken. Ta kontakt på post@hjorteparken.no dersom dere ønsker å besøke oss.

I desember arrangerer vi «Jul i Hjorteparken»! Mer informasjon om dette kommer snart.

Våre nettsider er under utbedring, og dere vil snart finne mer utfyllende informasjon om oss og våre tilbud, samt priser, her. 

Håper vi sees på gården! ?

 

Start typing and press Enter to search