• OM HJORTEPARKEN

  Hjorteparken er en pedagogisk virksomhet som ligger på gården vår Mørk vestre i Blaker i Sørum kommune.

  I møte med gårdsdrift, dyr og natur vil vi legge til rette for lek, opplevelse og læring. Stikkord som mestring, mening og motivasjon er beskrivende for vårt pedagogiske grunnsyn.

  Relasjoner er også i fokus hos oss, både mellommenneskelige og i forhold til dyra på gården. Vi er blant annet opptatt av de positive effektene omgang med dyr har i forhold til barns utvikling av empati, selvbilde og sosial kompetanse.

  Vi ønsker at vår «grønne» arena vil være til glede og nytte for veldig mange, blant annet gjennom å bidra til kunnskap, sunne verdier og minner for livet.

  I tillegg til hjort har vi også ponnier, geiter, sauer, griser, kaniner, marsvin, høner, ender, gjess, emuer, lamaer, kyr, skilpadder, hund og katt og påfugler på gården. Hos oss legger vi stor vekt på dyrevelferd og ønsker å bidra til holdningsskaping rundt dette.

  Vi har også satt opp en stor grillhytte noen hundre meter opp i åsen. I dette området er det også naturlekeplass,  naturklatrejungel, sandkasser og sitteplasser.

  Vi er godkjent 4H-gård.

  Vi tilbyr:

  Vi ønsker å være et allsidig tilbud, og vil kunne tilby en rekke forskjellige aktiviteter, deriblant fôring og dyrestell, ridning, dyrking, høsting, matlaging, formingsaktiviteter og enkel snekring.

  Vi er fleksible og vil strekke oss langt for å fylle deres behov.

  Beliggenhet

  Gården vår ligger mellom Fetsund og Aurskog, 15 minutter fra Lillestrøm og en halvtime fra Oslo.

  Takk til Innovasjon Norge.

  For mer informasjon om oss,
  kontakt Anette post@hjorteparken.no

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.