Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

HER FINNER DU OSS

Hjorteparken ligger på Mork i Blaker.
Adresse: Kompveien 1031, 1925 Blaker
Tlf: 907 79 955

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby, kontakt oss gjerne på post@hjorteparken.no

Les mer
Produktdetaljer
Sist vist
Hjorteparken ligger på Mork i Blaker.Adresse: Kompveien 1031, 1925 BlakerTlf: 907 79 955 Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby, kontakt oss gjerne på post@hjorteparken.no
16 andre produkter i samme kategori:
kr 80.00
Hjorteparken er et sted som passer for mange forskjellige brukergrupper. Under et gårdsbesøk får dere omvisning hos dyra, mulighet til å komme inn til dem for å fôre og klappe. Etterpå disponerer man området dersom...
I Hjorteparken har vi lokaler og områder som passer bra til både møter og kurs. Vi kan servere enkel lunsj, eventuelt kake og kaffe hvis ønskelig. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og booking!
kr 80.00
Vårt ønske er at barn skal få tilgang til dyr og natur, og at vi skal benytte naturen som den gode læringsarenaen den er. Derfor egner det seg svært godt for barnehager og skoleklasser å besøke Hjorteparken!
I Hjorteparken ønsker vi å legge til rette for å skape gode og nære naturopplevelser i møte med gårdsliv, dyr og skog ved å være en besøksgård som kan tilby «det lille ekstra», deriblant pedagogisk kompetanse.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.