GÅRDSBESØK FOR LAG OG FORENINGER

Gårdsbesøk ukedag:

– Gårdsbesøk med omvisning/stell og fôring av dyr kr. 80,- pr person.

Dere avgjør selv hvor lenge dere blir på gården. Vi kan tilby både inne- og uteområder, blant annet klatreløyper, lekeplasser og oppvarmet grillhytte ved behov.

Medbrakt mat og drikke kan nytes hos oss.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om gårdsbesøk!

Les merShow less
kr 80.00
Produktdetaljer
Sist vist
kr 80.00
Gårdsbesøk ukedag:– Gårdsbesøk med omvisning/stell og fôring av dyr kr. 80,- pr person. Dere avgjør selv hvor lenge dere blir på gården. Vi kan tilby både inne- og uteområder, blant annet klatreløyper, lekeplasser og...
3 andre produkter i samme kategori:
I Hjorteparken har vi lokaler og områder som passer bra til både møter og kurs. Vi kan servere enkel lunsj, eventuelt kake og kaffe hvis ønskelig. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og booking!
kr 80.00
Hjorteparken er et sted som passer for mange forskjellige brukergrupper. Under et gårdsbesøk får dere omvisning hos dyra, mulighet til å komme inn til dem for å fôre og klappe. Etterpå disponerer man området dersom...
kr 80.00
Vårt ønske er at barn skal få tilgang til dyr og natur, og at vi skal benytte naturen som den gode læringsarenaen den er. Derfor egner det seg svært godt for barnehager og skoleklasser å besøke Hjorteparken!

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.