GÅRDSBESØK FOR INSTITUSJONER

Hjorteparken er et sted som passer for mange forskjellige brukergrupper. Under et gårdsbesøk får dere omvisning hos dyra, mulighet til å komme inn til dem for å fôre og klappe. Etterpå disponerer man området dersom man ønsker det. Vi har uteområder med klatreløyper tilpasset alle aldre og sitteplasser. Vi har også innelokaler, inkludert en grillhytte som vi kan fyre opp i ved behov.

Medbrakt mat og drikke kan nytes hos oss.

Pris uten servering/ukedag: Kr. 80 per person (eks mva)

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og booking!

Les merShow less
kr 80.00
Produktdetaljer
Sist vist
kr 80.00
Hjorteparken er et sted som passer for mange forskjellige brukergrupper. Under et gårdsbesøk får dere omvisning hos dyra, mulighet til å komme inn til dem for å fôre og klappe. Etterpå disponerer man området dersom...
3 andre produkter i samme kategori:
I Hjorteparken har vi lokaler og områder som passer bra til både møter og kurs. Vi kan servere enkel lunsj, eventuelt kake og kaffe hvis ønskelig. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og booking!
kr 80.00
Vårt ønske er at barn skal få tilgang til dyr og natur, og at vi skal benytte naturen som den gode læringsarenaen den er. Derfor egner det seg svært godt for barnehager og skoleklasser å besøke Hjorteparken!
kr 80.00
Gårdsbesøk ukedag:– Gårdsbesøk med omvisning/stell og fôring av dyr kr. 80,- pr person. Dere avgjør selv hvor lenge dere blir på gården. Vi kan tilby både inne- og uteområder, blant annet klatreløyper, lekeplasser og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.